Een goede belastingadviseur in Gorinchem verdient zichzelf terug

   

  Wanneer u ondernemer bent moet u aangifte doen bij de belastingdienst. En die aangifte is voor een ondernemer vaak een stuk ingewikkelder dan voor een particulier. Iemand in loondienst heeft tegenwoordig niet zo veel werk meer aan de jaarlijkse aangifte, want vrijwel alle gegevens zijn al vooraf ingevuld. Voor een bedrijf ligt dat anders, om de eenvoudige reden dat de informatie niet bij de Belastingdienst bekend is. U moet dit dus als ondernemer zelf doen. Een belastingadviseur in Gorinchem of omgeving kan u veel werk uit handen nemen. U kunt in veel gevallen volstaan met het aanleveren van uw boekhoudgegevens. Aan de hand daarvan wordt de aangifte ingevuld. Uiteraard zorgt Slob Administratie en Belastingadvies ervoor dat u niet meer belasting betaalt dan strikt noodzakelijk is. Wij stellen ons jaarlijks op de hoogte van de wijzigingen in de wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw aangifte aan alle eisen en voorwaarden voldoet.

  Geef uw administratie in vertrouwde handen

  Ons kantoor, gevestigd in Meerkerk, voert al vele jaren naar volle tevredenheid de administratie van veel kleine en middelgrote bedrijven. Nu er steeds meer zelfstandigen bij komen, groeit ook de behoefte aan ondersteuning. Wij groeien graag mee in deze behoefte. Een belastingadviseur in Gorinchem of omgeving vinden moet gewoon niet te moeilijk zijn en daarom bieden wij ons graag aan om u deze werkzaamheden uit handen te nemen. Wij maken vooraf duidelijke afspraken met u welke werkzaamheden wij voor u verrichten. Wij zorgen ervoor dat de diverse aangiften tijdig worden verstuurd zodat u als ondernemer niet geconfronteerd wordt met onaangename boetes wegens te late aangifte. Wanneer u betalingen aan de Belastingdienst moet voldoen informeren wij u uiteraard tijdig over de hoogte van deze bedragen en de uiterste betaaltermijn.

  Wilt u ook zorgeloos kunnen ondernemen?

  Wilt u zich ook geen zorgen meer hoeven maken over uw administratie? Ga dan in zee met één van de bekendste administratiekantoren uit de regio. Slob Administratie en Belastingadvies zorgt er dan voor dat uw aangiftes altijd prima geregeld zijn. Uw belastingadviseur in de regio Gorinchem maakt uw aangiftes in orde en zorgt ervoor dat uw administratie op orde is. Zo betaalt u gen cent teveel en verdienen wij onszelf bij wijze van spreken terug. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op onze website.