De begeleiding van ondernemers kan veel opleveren

   

  Steeds meer mensen besluiten om voor zichzelf te beginnen. Hier kunnen verschillende redenen zijn. Soms lukt het niet of niet meer om een baan in loondienst te krijgen. Soms kiezen mensen er zelf voor om niet meer ‘voor een baas’ te willen werken. Wat uw reden ook is, u realiseert zich ongetwijfeld dat er het nodige komt kijken bij het starten van uw eigen onderneming. Misschien wilt u een bedrijfsauto gaan leasen of aanschaffen of een bedrijfspand huren. Daar is vaak een lening voor nodig. Om die bij de bank te kunnen krijgen moet u vaak een ondernemingsplan inleveren. Bij het opstellen van dit plan kan ons kantoor u van dienst zijn. Evenals bij het opzetten van een goede en efficiënte administratie. Deze heeft u later immers nodig bij het doen van aangiftes bij de Belastingdienst en voor een goed inzicht in de resultaten van uw bedrijf.

   

  Samen sparren over uw toekomst

  Begeleiding ondernemer bij Slob Administratie en Belasting Advies

  Veel ondernemers hebben er behoefte aan om met een ‘deskundige’ van gedachten te wisselen over de toekomst van hun bedrijf. Welke koers gaan we varen? Kan ik die investering doen of beter van niet of beter niet nu? Dit zijn vragen waarmee u als ondernemer rond kunt lopen, ook als u geen beginner meer bent maar al wat langer meeloopt in het zakenleven. Slob Administratie en Belastingadvies heeft ruime ervaring in de begeleiding van ondernemers. Wij denken graag met u mee over de juiste strategie en het opstellen van plannen en doelen en natuurlijk bij het uitwerken en uitvoeren daarvan. Zo staat u er als zelfstandige nooit alleen voor.

   

  Slob, uw partner in business als startende ondernemer

  Durft u de stap te wagen om te starten als zelfstandig ondernemer? Wij helpen u graag om uw droom te verwezenlijken. Met onze hulp op administratief gebied is de kans dat uw bedrijf een succes wordt meteen een stuk groter. Wilt u dat wij de begeleiding van u als ondernemer op ons nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak met u om uw plannen te bespreken en te zien wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0183 – 35 43 50, of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.