Hulp bij uw boekhouding, ga efficiënt met uw tijd om

   

  Er zijn ondernemers die graag alles zelf willen doen. Ze voeren daarom ook hun eigen administratie. Als u een kleine onderneming bent met slechts enkele opdrachtgevers kan dat in veel gevallen ook wel. Maar als u producten inkoopt en verkoopt, een paar medewerkers in dienst heeft en een auto van de zaak dan wordt het al snel ingewikkeld. Vooral omdat de regelgeving ieder jaar wijzigt, of als er een nieuw kabinet aantreedt met nieuwe plannen. Slob Administratie en Belastingadvies houdt de wijzigingen in de wet- en regelgeving voor u bij en zorgt ervoor dat uw administratie het hele jaar door op orde is. Hulp bij uw boekhouding is dus helemaal geen brevet van onvermogen. U bespaart er waarschijnlijk uiteindelijk geld mee omdat u er zelf geen tijd en energie in hoeft te steken.

  Wat kunnen wij voor u en uw boekhouding betekenen?

  Wanneer u besluit om zaken met ons kantoor te gaan doen dan kunnen wij uw volledige boekhouding voor u voeren. Het invoeren en verwerken van facturen en het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarcijfers horen daar vanzelfsprekend bij. Zo weet u op ieder gewenst moment hoe uw bedrijf ervoor staat en kunt u waar nodig bijsturen. U komt niet meer aan het eind van het jaar voor onaangename verrassingen te staan met facturen die nog moeten worden geïncasseerd of betaald. Wij houden u voortdurend op de hoogte van de stand van zaken. U controleert uiteindelijk zelf de cijfers zodat u als ondernemer ook de vinger aan de pols houdt over uw eigen bedrijf.

   

  Wij ontzorgen u graag met hulp bij uw boekhouding

  Als u niet zo administratief onderlegd bent en u zich liever concentreert op het binnenhalen van klanten en opdrachten, dan nemen wij graag uw boekhouding voor onze rekening. U bepaalt uiteraard zelf welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren en wat u eventueel liever zelf doet. Wanneer u ons benadert voor hulp bij uw boekhouding dan gaan wij graag met u om de tafel om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons benaderen door het contactformulier op de website in te vullen of ons te bellen of te mailen. Wij maken graag een afspraak met u om te bezien wat ons kantoor voor u kan betekenen.