Giessenburg administratie

  Uw administratie in Giessenburg uitbesteden?

  Welkom bij Slob Administratie- & belastingadvies! Wanneer u op zoek bent naar een administratiekantoor in Giessenburg en omstreken, zit u hier goed! Lees hieronder verder voor meer informatie over onze diensten.

  Als boekhouder en belastingadviseur richten wij ons voornamelijk op kleinere bedrijven. Ook voor hen is het immers zeer belangrijk om alle administratie op orde te hebben, denk bijvoorbeeld aan salarisadministratie en de aangifte omzetbelasting. Of u nu net bent begonnen of al een tijdje op weg bent, wij kunnen u helpen met uw administratie in Giessenburg, maar ook zijn wij actief in Leerdam, Meerkerk en Lexmond. Onze administratieve diensten zijn allesomvattend, waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. U kunt hierbij denken aan:

  • Bijhouden en bijwerken van de al lopende administratie
  • Adviseren en begeleiden bij het opstarten van de administratie
  • Tussentijds overzicht
  • Jaarrekening
  • Begroting

  Giessenburg administratieOptimaal advies en professionele begeleiding

  Niet alleen zijn wij specialist op het gebied van administratie, wij kunnen u ook uitstekend voorzien van belastingadvies. Als ondernemer weet u als geen ander dat het belangrijk is om deze verplichtingen op orde te hebben. Echter is dit vaak een ingewikkelde kwestie waar u liever niet teveel tijd aan wilt besteden. Dan kunt u onze hulp inschakelen! Wij zijn altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij u optimaliseren en begeleiden zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken. Niet alleen adviseren wij u, ook kunnen wij de complete afhandeling van de belastingaangifte van u overnemen. Kortom, wilt u uw administratie in Giessenburg uitbesteden? Neem dan zeker eens contact op!