Lexmond boekhouder

  Uw boekhouder in Lexmond en omstreken

  Van harte welkom bij Slob Administratie- & belastingadvies. Bent u op zoek naar een ervaren boekhouder in Lexmond en omstreken? Dan bent u hier op de juiste pagina terecht gekomen. Hieronder leest u meer over onze diensten

  Bij Slob Administratie- & belastingadvies houden we ons bezig met de administratie van midden- en kleinbedrijf. Wij bieden een totaalpakket aan, waarmee wij u volledig kunnen ontlasten als uw boekhouder in Lexmond en omstreken. Zo verzorgen wij onder andere:

  • Salarisadministratie
  • Jaarrekeningen
  • Begroting
  • Begeleiding startende ondernemingen
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting

  Lexmond boekhouderWij zijn er voor startende ondernemers

  Staat uw onderneming nog in de kinderschoenen? Dan is het uiteraard zeer belangrijk om administratieve zaken op orde te hebben. Zo worden er altijd een aantal fiscale verplichtingen opgelegd. Wellicht bent u hier zelf teveel tijd aan kwijt en wilt u dit overlaten aan een specialist. Bij Slob Administratie- & belastingadvies adviseren wij u graag over het opzetten van een heldere administratie. Zo maakt u gegarandeerd een goed begin! Ook kunnen wij uw reeds lopende administratie bijhouden. U kunt hierbij denken aan de aangifte omzetbelasting, het bijhouden van banken kasmutaties en maand- en kwartaaloverzichten.

  Neem gerust contact op

  Kortom, wij kunnen u geheel ontzorgen zodat u zich bezig kunt houden met dingen die ├║ leuk vindt. Of u nu een startende ondernemer bent of juist een groter bedrijf met complexe salarisadministraties, wij staan voor u klaar! Wij zijn niet alleen in Lexmond actief als boekhouder, ook kunnen wij u van dienst zijn in Meerkerk, Leerdam en Gorinchem. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken. Wij staan u graag te woord!